Bits voorheen

mat van der heijden

Bits 03-08-18

Singapore, Adria Condominium, level 2, buitenterras. Terwijl het verkeer onder ons de hele avond onophoudelijk door blijft brommen, zitten wij, mijn reisgenoot Ka (Luang Prabang-La) en ik, heerlijk op het buitenterras bij Cyril (München-D) en Angela (Melbourne-Aust). Uitgenodigd voor de BBQ met een lekker koud biertje is dat geen straf met, om 20.00 uur, nog ruim 32 graden bij de pool tussen de mini-palmpjes.

De voertaal is Engels, de tijd dat ik luister dekt ruimschoots mijn vocale bijdrage aan de avond. Naast Cyril en Angela nemen ook Barry (Sidney-Aust), Rob (Dubai-VAE) en Sarah (Los Angeles-US) deel aan de maaltijd. De sfeer is ontspannen en geïnteresseerd neemt het gezelschap onze verdere plannen in Laos tot zich. Naarmate de avond vordert, blijken ze allen vanaf hun vroege jeugd in verschillende landen en continenten gewoond te hebben.

Aan de horizon priemt de maan voorzichtig door de wolken en tegen de tijd dat deze ruimschoots boven de skyline van de stad oranje hangt te gloeien, zijn de meest vreemde wereldervaringen de revue gepasseerd.

Over mijn schouder kijk ik naar Ka. Achter hem deint een warme gloed over de roomwitte wolkenranden. Het voelt heerlijk hier te zijn, maar ook te weten dat aan de andere kant van deze bol mijn wortels geduldig blijven liggen.

Ka snapt dat.Wekelijks verschijnt een nieuwe
BITS.
Op de hoogte blijven?

Mail me

(svp je mailadres, o.v.v BITS)
Singapoere river

Singapore River
28-7-2018


Reacties
(svp o.v.v. REACTIE BITS en je naam)
Back to Bits