Bits voorheen

mat van der heijden

Bits 13-01-17

Als ik mezelf terugzie op foto's, kan ik me de sfeer van dat moment vaak nog goed herinneren. Ongetwijfeld zal deze behoorlijk gekleurd zijn door het verleden en al die dingen die ik daarna heb meegemaakt, maar het voelt als "teruggeworpen worden". Zonder die (foto-)beelden zie ik de historie en de wereld daar omheen toch anders. Veel minder samenhang en een behoorlijke hoeveelheid ruis, verstoren meestal het "juiste" beeld.

Men leert van het verleden om de juiste koers in de toekomst uit te zetten. Maar kan dat wel in ons troebel hoofd? Wellicht heb ik dan toch van tijd tot tijd visuele ijkpunten nodig om enigszins te begrijpen waarom ik doe wat ik doe. Zonder dat daar een reden voor is. De dingen gebeuren.

Jeugdvakanties, verjaardagsfeestjes, sportevenementen, popfestivals, Kerst en Sinterklaas; de "dertien-uit-een-dozijn-kiekjes" die we allemaal herkennen. En nog voor ons zien als de dag van gisteren.

Maar meestal zal ik het moeten stellen met de op dat moment heersende gevoelens, gedachten en beelden in mijn hoofd. En dan maar proberen de dingen een beetje op een rijtje te krijgen.Wekelijks verschijnt een nieuwe
BITS.
Op de hoogte blijven?

Mail me

(svp je mailadres, o.v.v BITS)
Regelmatig

"Regelmatig"
2016
olie-board
123 - 97 cmReacties
(svp o.v.v. REACTIE BITS en je naam)
Back to Bits